01.01

Jelentkezel itt a weboldalon

Egyszerűen jelentkezhetsz programunkra a weboldalon, ehhez egy “pitch decket” és egy pénzügyi tervet elég feltölteni. Hogy mi az a pitch deck és hogyan kell összerakni, arról itt találhatsz egy rövid leírást pár mintával.

01.02

Iszunk egy kávét

Ha jó ötletnek tűnik, megkeresünk, és iszunk egy kávét vagy egy macifröccsöt az akszelerációs központunk bárjában a Corvin negyednél. Beszélgetünk az ötletedről, és ha te is és mi is úgy látjuk, hogy jó csapat lennénk, felajánljuk, hogy csatlakozz a felkészítő programunkba.

02.01

Összerakjuk az üzleti stratégiát

A kiválasztott cégek számára a befektetést egy három hónapos felkészítési időszak előzi meg. Portfólió-menedzsereink üzleti mentoráció során segítenek összerakni egy olyan üzleti és pénzügyi tervet, mely később lehet az üzleti siker alapja a vállalkozás első pár évében.

02.02

Leteszteljük az ötletet a piacon

Termék csapatunk segít a piac felmérésében. Összerakunk együtt “deszkamodellt” vagy prototípust, amivel már korai szakaszban látni a piac reakcióját, hogy még ebben a szakaszban kiderüljön, pontosan mire van szükség. Potenciális felhasználók interjúzásban is segítünk, hogy jól megismerjük a későbbi célközönséget, és feltérképezzük valódi igényeiket, problémáikat. Ezt a folyamatot hívjuk mi piaci validációnak.

02.03

Felkészítés a “pitch”-re

Ezután segítünk, hogy mutasd be startupodat úgy, hogy az befektetők számára is érdekes legyen.

Demo Day

03.01

Demo Day

Előadod az ötletedet a Drukka Demo Day kerein belül. A három hónapos felkészítő szakaszt a Drukka Demo Day zárja, mely során a felkészített startupok prezentálhatják, “pitchelhetik” ötleteiket egy nyilvános eseményen, befektetők és érdeklődők előtt. Itt az általunk kezelt befektetések döntéshozói is jelen vannak, és ez alapján döntik majd el, mely csapatok kaphatják meg a befektetést.

04.01

Befektetés, indulhat a startup

A befektetésre kiválasztott csapatok ajánlatot kapnak tőlünk a befektetés összegéről és feltételeiről, és ha szimpatikus az ajánlat, bekerülsz a portfólió cégeink közé. Hatvan millió forintig fektetünk be, és te maradsz többségi tulajdonban. Segítünk a cégalapításban, könyvelésben, jogi tudnivalókban és papírmunkákban.

04.02

Termékfejlesztés

Designerekből és szoftverfejlesztőkből álló csapatunk segít az arculat, weboldal, prototípusok, web- és mobilappok megépítésében ha szükséges. Veled közösen tervezzük meg a felhasználói folyamatokat, alakítjuk ki a digitális felületeket és határozzuk meg a szükséges funkciókat.

04.03

Piacralépés

Portfólió menedzsereink továbbra is segítenek az üzletfejlesztésben, üzleti stratégia végrehajtásásában, marketing csapatunkra pedig számíthatsz az online jelenlét biztosításában, kampányaid sikerének követésében és optimalizálásában.

Apply

Belevágnál?

Jelentkezz!

A jelentkezéshez egy “pitch decket” elég feltölteni. Hogy mi az a pitch deck és hogyan kell összerakni, arról itt találhatsz egy rövid leírást pár mintával.

Write to us

Kérdésed van?

Írj nekünk!

Ha bármilyen kérdésed van, amire esetleg a GYIK szekcióban nem kaptál választ, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot!