GYIK

Mit jelent az, hogy akszelerátor?

Egy akszelerátor program célja - hasonlóan egy “startup inkubátorhoz” - hogy startupoknak segítsen egyszerre befektetéssel, piacon hasznosítható tudással, partneri kapcsolatokkal és infrastruktúrával. Azaz nem csak befektetést, de segítséget is kapsz, hogy startupod sikeresen teljesítsen a piacon.

Elég egy ötlet, vagy egy már működő vállalkozással érdemes jelentkezni?

Programunk első sorban korai szakaszban lévő startupok számára kínál befektetést és akszelerációt. Akár csak ötlet fázisban van a vállalkozásod, akár már egy működő prototípussal rendelkezel, akár már van csapatod, akár nincs, mindenképpen várunk programunkba!

Elég sok kérdésem van. Lehet csak úgy kávézni egyet veletek?

Igen, bármikor szívesen látunk a belvárosban lévő irodánkban, szívesen körbevezetünk és válaszolunk minden kérdésedre! Kattints ide, hogy kapcsolatba lépj velünk!

Mi az, hogy "Startup Studio"?

A Drukka amolyan "one-stop-shop", azaz igyekszünk minden olyan szakértelmet biztosítani portfólió cégeinknek, ami létfontosságú az első pár évben. Így van fejlesztő csapatunk akik segítenek összerakni a termék első verzióit, designereink akik összedobják az arculatot és a kezelőfelületeket, online marketingesek akik segítenek a piacon való megjelenésben, portfólió managerek akikre számíthatsz az üzleti kérdésekben, de a jogi és könyvelési témakörökben is mindig lesz kihez fordulni nálunk.

Mire számítsak ha jelentkezem a programba?

Minden jelentkezőt megkeresünk egy személyes beszélgetésre, ahol beszélgetünk a startup piaci potenciáljáról, megvalósíthatóságáról, lehetőségeiről. Ezután eldöntjük, hogy érdemes-e a soron következő programba beszállni, vagy még érdemes gondolkodni, csiszolgatni az ötletet.

Apply

Belevágnál?

Jelentkezz!

A jelentkezéshez egy “pitch decket” elég feltölteni. Hogy mi az a pitch deck és hogyan kell összerakni, arról itt találhatsz egy rövid leírást pár mintával.

Write to us

Kérdésed van?

Írj nekünk!

Ha bármilyen kérdésed van, amire esetleg a GYIK szekcióban nem kaptál választ, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot!