MARKETING

marketing stratégia

STRATEGY
MARKETING STRATÉGIA

Felépítjük online jelenléted. Megállapítjuk számodra hol érdemes hirdetni és mikor, milyen eszközök segítségével. Közösen meghatározzuk célcsoportod és segítünk buyer perszónák felállításában is.

Összehangoljuk adwords és facebook kampányaidat, hírleveled és blogod. Megmutatjuk weboldalad hibáit és segítünk abban, hogy jobb tartalmat állíts elő közösségi média csatornáid számára.

Nem csak a tervezésben, hanem a kivitelezésben is számíthatsz ránk!

marketing adwords

CAMPAIGN
ADWORDS KAMPÁNYOK | SEM

Úgy érzed, vevőid azonnali megoldást keresnek a problémájukra? Akkor neked találták ki ezeket a kampányokat, árulj akár terméket vagy szolgáltatást. A Google hirdetések az egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb eszköze a weboldalra történő forgalom terelésre.

Mi az alapoktól indulva létrehozzuk hirdetéseidet majd folyamatosan mérjük és optimalizáljuk a lehető legjobb eredmény érdekében.

Havonta kapsz egy összefoglaló elemzést arról, hogy hogyan teljesítettek a kampányaid.

Az eddig felsorolt eszközökkel és kitartó munkával megnöveljük weboldalat látogatottságát és optimalizáljuk költségeidet.

marketing adwords
marketing analitika

ANALITYCS
ANALITIKA ÉS ELEMZÉS

Weboldal nem lehet teljes forgalom- és konverzió mérések nélkül, ehhez pedig tökéletes platformok a Google Analytics és Tag Manager. Az analitikai eszközök segítségével átfogó képet kaphatunk befektetéseink megtérüléséről, valamint azonosíthatók a változtatást igénylő területek.

Teljes személyre szabottság mellett mérhetők a weboldalon található gombok, így a mikro- elköteleződések száma is. Az E-Kereskedelmi modul segítségével pedig a webshopok teljesítménye is maximalizálható.

Végeredmény képpen az Analytics segítségével kulcsfontosságú adatokra tehetünk szert, amik nagy mértékben segítenek optimalizálni a weboldalunkat és hirdetéseinket egyaránt.

marketing social

SOCIAL MEDIA
SOCIAL

Teljes körű Facebook és Instagram menedzsment.

Tartalom előállítás a maximumon: szövegezés, videós- és képi tartalmak készítése. Folyamatos moderáció mellett gondoskodunk a hirdetések megtervezéséről, elindításáról, és menedzseléséről.

Megállás nélkül A/B tesztelünk, így támogatva a teljes optimalizálást. Influencer marketing keretein belül pedig a megfelelő véleményvezéreket keressük fel és vonjunk be a márkakommunikációba.

Célunk, hogy segítsünk megtalálni a vállalkozásod számára optimális hirdetés költségeket, hogy növelhesd bevételed, valamint a megfelelő márkaüzenetek használatával fejleszthesd márkád imázsát.

marketing social